De Ceuster

Bouwkraan-leverancier De Ceuster verkoopt en verhuurt snelmontage bouwkranen en torenkranen aan professionele aannemers. Ze maken het onderscheid door volledig in te zetten op full-service vakmensen, een eigen transportvloot en de ondersteuning van bouwbedrijven op vlak van machinebeheer, werfopvolging en vakopleidingen.

Bonache

Bonache doet aan projectsourcing, talentuitwisseling op projectbasis. Hun getalenteerde mensen delen ze graag met u, zolang als je ze nodig hebt. Goed werkgeverschap, da’s klanten ontzorgen en zorgen voor de mensen… De juiste fit tussen bedrijf en talent. Om hiervoor ruimte te maken heb je menselijkheid nodig. Bonache is een safe haven waar onze medewerkers altijd terecht kunnen.

Cent Pur Cent is een Belgische, minerale make-uplijn van Caroline Rigo. Ze bieden eenvoudige, gezonde én verantwoorde producten die je een instant happiness gevoel geven. Make-up voor elke huid en elke vrouw!

Depolim Motorhomes, een familiale onderneming die jou graag verwelkomt in zijn kampeerwinkel en showroom waar je de nieuwste motorhomes terug kan vinden van verschillende gerenommeerde merken.

HOOFDZETEL

De Ceuster – Bonache CT vzw

Pottenbrug 3/224
2000 Antwerpen

2023 © De Ceuster Bonache Cycling Team